UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

CreaTu, un naixement ‘bestial’

SoliloquiFB

Continuem celebrant els 50 anys de Fidel Roca en el món del disseny i aquest cap de setmana ho farem amb una altra activitat orientada al públic familiar al Centre de Sabadell. El carrer Escola Industrial, on està situada la nostra botiga-taller, serà el marc d’Un matí bestial a Fidel Roca, una convocatòria adreçada a tots els nois i noies entre dos i catorze anys i les seves famílies que inclourà un espectacle de clown i un taller posterior. Recordeu-ho: serà el proper dissabte, 24 de maig, a partir de les 12 del migdia, al carrer Escola Industrial 17-19 de Sabadell.

Una de les coses que ens fa més il·lusió d’aquest acte és que l’aprofitarem per donar a conèixer CreaTu, la nova marca que a partir d’ara substituirà Fidel Roca Dibuixos, la nostra branca de negoci dedicada a l’elaboració d’objectes personalitzats a partir de dibuixos o epígrafs manuscrits. Amb aquest canvi, volem consolidar aquest producte, donar-li una personalitat pròpia ben definida i fomentar-ne la comercialització online. Per això, coincidint amb el naixement de CreaTu es posarà en marxa una nova web (www.creatu.cat) a través de la qual podreu conèixer les possibilitats de personalització existents i ho tindreu molt més fàcil a l’hora d’adquirir aquests productes per via electrònica, és a dir, sense necessitat de moure’s de casa.

Els productes de CreaTu són objectes únics i exclusius elaborats, entre d’altres, a partir d’un dibuix infantil o d’un text manuscrit, com una signatura. Aquest material es pot traslladar a multitud de suports: joies, clauers, quadres, punts de llibre, recordatoris de comunió, obsequis de noces… Es tracta d’una fórmula molt assequible per a regals originals i singulars. En el cas de CreaTu, a més, la transformació de l’original a l’objecte es fa amb una gran fidelitat (respectant els colors, per exemple), una gran versatilitat (amb multitud de suports possibles) i amb la possibilitat de fer-ne grans quantitats.

Per demostrar totes aquestes possibilitats, l’activitat Un matí bestial a Fidel Roca inclourà la realització d’un taller de dibuix. Repartits el tres categories (de 2 a 5 anys, de 6 a 8 anys i de 9 a 14 anys), els participants podran dissenyar la seva bèstia i participar així en el sorteig de sis quadres (dos per categoria) elaborats en alumini a partir d’aquests dibuixos. Totes les creacions s’exposaran a la botiga els dies 30 i 31 de maig en horari comercial i, posteriorment, passaran a formar part del primer llibre Bestiari de Fidel Roca, que estarà permanentment a la vostra disposició a l’establiment. Aquest taller el realitzem amb la col·laboració de L’Obrador.

Un matí bestial a Fidel Roca començarà, però, amb la representació de l’espectacle Soliloqui, de la companyia Katraska. A mig camí entre el clown i els dibuixos animats, el pallasso Ton Muntané presenta aquest conjunt d’esquetxos en els quals es mescla el circ, el mim i el seu clown-style, qualificat com a àcid-clown Un espectacle ple de sorpreses, de gags i situacions estrafolàries en el qual segur que no parareu de riue!

Ens veiem el proper dissabte! Mentrestant, us deixem amb unes quantes creacions de CreaTu. Digueu-nos si us agraden!

4 Comments

  1. Susagna
    - Respon

    M’encanta el resultat d’aplicar les creacions dels vostres clients menuts a joies, quadres,… Endavant!

  2. Marta
    - Respon

    A la classe de la meva filla hem decidit regalar el braçalet de plaques d’ alumini amb tots els noms dels nens( de quart) amb diferents colors……!!!! Quedarà super bé, segur!!!!!

  3. Fidel Roca Blog | Disseny, creació, joies, idees… Regals de final de curs únics, originals i divertits
    - Respon

    […] sabeu que a CreaTu som especialistes en transformar les vostres idees en una realitat, així que si teniu alguna altra […]

  4. Fidel Roca Blog | Disseny, creació, joies, idees… Una sessió de fotos i vídeo per explicar millor què és CreaTu
    - Respon

    […] En unes setmanes, ells i elles seran els encarregats d’ensenyar-vos com funciona CreaTu i els productes que ofereix aquesta marca dedicada a la personalització de regals, joies i objectes […]

Deixa un comentari