UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Com portar unes Fidel Roca

Portar unes Fidel Roca no és portar unes joies, ni unes peces de disseny. Portar unes Fidel Roca és, justament, portar unes Fidel Roca. Si voleu saber com pensem com s’han de portar, continueu llegint. Si les porteu com us sembla, continueu llegint també.

btrapeci Fidel Roca

-El més important que heu de saber: les Fidel Roca les crea el Fidel Roca per a ser portades. No són només peces dissenyades amb cura, no estan fetes per estar sempre tancades a un calaix. Tanmateix, poden estar al vostre calaix el temps que calgui i tornaran a les vostres mans amb la frescura del primer dia.

– Així, quan les treieu del calaix o de la capsa de regal i hagin passat tres dies o un apocalipsi alienígena, heu de trobar el millor moment per portar-les. Això és divideix en duess opcions: portar-les en aquell moment o en un altre.

Els motius per portar unes Fidel Roca són variats i compatibles entre sí: perquè us ve de gust, perquè us agrada, perquè us fa sentir bé, perquè és el regal d’una persona especial (sí, com a persona especial compta una mateixa) o perquè les heu agafat prestades; prestades, eh?

banell1 Fidel Roca
bpolsera Fidel Roca

Nota especial sobre els anells i polseres Fidel Roca. Els nostres anys d’experiència constaten que queden millor en situacions com: ballar, agafar la mà d’algun ésser estimat o als brindis plens d’alegria. Us animem a que ho proveu vosaltres mateixes.

-Encara no s’ha demostrat que les arracades Fidel Roca tinguin poders per amplificar les paraules d’amor a l’oïda ni que minimitzin les bajanades que sentim de vegades. Quedem a l’espera d’escoltar les vostres experiències amb elles al respecte. Mentrestant, recomanem que les porteu per a que us sentiu quant sou d’especials, que això és molt. Però molt, eh?

btrapecifusta Fidel Roca

Guardar

Guardar

0 Comments

Deixa un comentari