UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Un matí bestial a Fidel Roca amb la presentació de CreaTu

CreaTu, la nova marca de Fidel Roca dedicada als objectes personalitzats a partir d’un dibuix o un epígraf manuscrit ja és una realitat. Aquesta renovada branca de Fidel Roca (que fins ara coneixíem com a Fidel Roca Dibuixos) es va presentar dissabta passat, 24 de maig de 2014, amb una activitat titulada ‘Un matí bestial’ davant la nostra botiga-taller del Centre de Sabadell. Moltes gràcies a tots els que vau venir!

Esperem que gaudíssiu de l’espectacle ‘Soliloqui’, del clown Toni Muntané amb la companyia Katraska, i del concurs de dibuix que vam fer posteriorment. Properament donarem a conèixer els guanyadors, és a dir, els nois i noies que veuran convertida la seva creació en un ‘creatu’ únic, exclusiu, original i diferent. Mentrestant, us deixem un recull de fotos de l’activitat de dissabte i us recordem que en aquest mateix bloc podeu veure la resta d’actes previstos!

Per cert, si voleu conèixer què és CreaTu i quines són les seves possibilitats no deixeu de visitar la seva web. També ens podeu trobar al Facebook!

1 Comment

  1. Fidel Roca Blog | Disseny, creació, joies, idees… Taller de joieria per celebrar els 50 anys de Fidel Roca
    - Respon

    […] va començar el mes d’abril amb un espectacle de circ al carrer i va continuar el maig amb un taller de dibuix en el qual van participar una cinquantena de nens i nenes. Després de les vacances d’estiu, continuarem amb dues exposicions: una sobre la trajectòria de […]

Deixa un comentari