UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Aspectes a tenir en compte per a encertar en la joia que comprem

Quan volem comprar una peça per a regalar, no tenim millor opció que deixar-nos assessorar pel nostre equip de venda . Ells saben fer les preguntes necessàries per a trobar una peça que encaixi amb el seu receptor. Però els resultats seran òptims si, a més, portem els deures fets de casa i tenim en compte uns aspectes que ajudaran molt a decidir quina és la millor opció. 

 

Preferències:

Fixeu-vos bé en la persona a la que voleu obsequiar. Quines peces porta més? Que no porti penjolls, per exemple, dificilment serà perquè n’hi faltin, sinó més aviat perquè prefereix algun altre tipus de complement.

El mateix passa amb els materials. Hi ha qui només porta or perquè té al·lèrgies o només porta plata perquè la consideren més juvenil. També ens ho hem de mirar. A vegades, podem arriscar amb algunes peces i persones, però si volem anar sobressegur, tinguem en compte el que ja li veiem a la persona, el que segur que li agrada.

I un altre aspecte és el tema de les arracades. Curtes? Llargues? Grosses? Petites? Molta gent presenta clares preferències amb aquest tema. I el nostre lema és clar: no hi ha unes arracades millors o pitjors per un òval de cara, per una llargada de cavell o per una forma o color del mateix, ni per si es porten o no es porten ulleres. El millor tipus d’arracades és el que fa sentir còmoda a la persona que les llueix. I és per això que, algú que les sol portar de botó, millor no regalar-les-hi llargues i si les porta grosses, deixarem de banda els botons discrets.

 

Estil:

Les peces Fidel Roca tenen un estil bastant inconfusible, però dins del mateix, hi ha línies diferents; de més “clàssiques” (si clàssic i Fidel Roca es poden posar junts en una mateixa frase), de més arriscades, de més juvenils, de més divertides… Fixem-nos si la persona en qüestió porta moltes perles i brillants o sol ser més de penjolls de corda. Si vesteix amb colors més vius o amb paletes més neutres. Si porta roba més bàsica o més extremada… Tot això, seràn dades que ens orientaràn a l’hora d’escollir.

 

Professió i estil de vida:

Malgrat i que sembli secundari, és un aspecte a tenir molt en compte. Si una cosa tenen les nostres peces, és que poden portar-se indistintament per anar a comprar a plaça i per anar a un sopar o un casament. Si és així, tinguem en compte que la persona pugui treure el major rendiment de la joia i que el seu estil de vida o la seva feina no li impedeixin lluir-la. Per exemple, les professions sanitàries i alimentaries no solen poder portar massa anells, per raons d’higiene. potser a una metgessa o a una pastissera és millor regalar-los unes arracades, element que sí que solen poder lluir sense problemes. En canvi, a una persona que practiqui un esport de contacte, seria millor que ens decantéssim per una polsera o un penjoll, que, si bé segurament no els podran portar mentre juguen, solen ser més fàcils de treure i posar. A una mare de nadons, tampoc li regalem penjolls o arracades que pengin (us imagineu per què?) o a una persona que es dutxi o nedi amb joies (no ho hauriem de fer però es fa), millor regalar-li arracades petites o polseres de cadena i no pas rígides. Es tracta, bàsicament, de treballar una mica l’empatia i pensar quines poden ser les limitacions que té la persona a l’hora de lluir joies.

 

Estar atent:

A vegades, més senzill que tenir en compte tots els factors dels que hem parlat més amunt, és tenir l’antena posada al que ens comenta la persona a la que volem obsequiar. I  no es tracta de preguntar ni de treure el tema discretament (hi ha persones molt llestes que de seguida detecten que els volem estirar de la llengua), més aviat es tracta d’intentar caçar al vol comentaris que pugui fer en converses espontànies, mirant aparadors, revistes o la televisió. A vegades, ens podem trencar la closca decidint quina peça és millor i no adonar-nos que la mateixa persona a obsequiar ens havia donat la resposta en safata. Obrim les orelles!

 

I si tot i així, teniu dubtes, sabeu que estarem encantats de donar-vos tots els cops de ma que necessiteu!

Esperem que el post us hagi sigut d’utilitat! Fins aviat

0 Comments

Deixa un comentari