UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Més difícil encara!

Celebracio_Fidel_Roca_26041

La celebració dels 50 Anys de Fidel Roca van començar el dissabte 26 d’abril de 2014 amb un espectacle de circ al carrer, concretament davant la botiga-taller de Fidel Roca al Centre de Sabadell (c. Escola Industrial 17-19). El malabarista Saltoka (Assier Garnatxo) va presentar el seu espectacle Kompass, en el qual les acrobàcies i l’humor es barregen. L’argument pren com a protagonista un artista que ha de compaginar el seu espectacle amb la cura del seu nadó, cosa que no sempre és fàcil!

Moltes gràcies a tots els que vau assistir a la funció! Esperem que passéssiu una bona estona en aquesta primera convocatòria d’un aniversari que continuarem el maig amb Un matí bestial a Fidel Roca (per a nois i noies de 2 a 14 anys) i, el juny, amb el taller Laboratori del joier (per a la mateixa edat).

A més, en poques setmanes us presentarem la nova imatge i orientació de l’actual Fidel Roca Dibuixos! Estigueu atents!!

Teniu més fotos de l’espectacle de dissabte al Facebook de Fidel Roca.

1 Comment

  1. Fidel Roca Blog | Disseny, creació, joies, idees… Taller de joieria per celebrar els 50 anys de Fidel Roca
    - Respon

    […] del protocol i dels regals personalitzats. La celebració va començar el mes d’abril amb un espectacle de circ al carrer i va continuar el maig amb un taller de dibuix en el qual van participar una cinquantena de nens i […]

Deixa un comentari