UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Benvinguts!

Botiga Fidel Roca Interior 2
Hola! Benvinguts al blog Fidel Roca 50 Anys, un espai en el qual podreu seguir el desenvolupament dels actes que desenvoluparem, al llarg de tot aquest any, per celebrar els cinquanta anys del Fidel Roca en el camp del disseny i la concepció de joies, objectes i idees. Ens fa molta il·lusió poder compartir amb vosaltres aquesta commemoració, que també aprofitarem per recordar el nostre passat, explicar-vos el nostre present i, sobretot, avançar-vos tots els plans de futur que tenim! No cal dir que, a més, esperem que aquest blog ens serveixi per escoltar-vos i conversar, així que feu-lo servir per tot allò que us calgui, ja ho sabeu!

La celebració la començarem aquest mateix més d’abril amb un seguit de convocatòries adreçades a un públic familiar que ens serviran per donar-vos a conèixer la nova orientació de Fidel Roca Dibuixos, la nostra divisió especialitzada en l’elaboració de joies, complements, objectes de decoració i protocol, entre d’altres, a partir de dibuixos o epígrafs originals. Abans de l’estiu, aquests productes els oferirem sota la marca CreaTu i obrirem una nova web des de la qual us facilitarem el procés per convertir en obres d’art exclusives les vostres creacions o les dels vostres fills!

El primer acte serà el dissabte 26 d’abril amb la presentació de l’espectacle de circ Kompass, de la companyia Saltoka, creada pel malabarista Assier. Us convidem a venir al carrer Escola Industrial, al davant de la nostra botiga, per passar una estona molt divertida amb aquesta història protagonitzada per un malabarista que es confón d’horari i ha d’actuar amb el seu nadó acabat de néixer. Un espectacle còmic, hilarant, perseverant i desordenadament poètic que segur que agradarà tant als grans com als petits.

A finals de maig farem l’activitat Un matí bestial a Fidel Roca, adreçada a nois i noies de 2 a 14 anys, que podran crear els seus dibuixos bestials i participar en un sorteig sorpresa. Amb aquestes creacions, muntarem una exposició i elaborarem un Bestiari a disposició de tothom a la botiga-taller. La primera part de la celebració l’acabarem amb el taller Laboratori del joier, adreçat a nois i noies de 2 a 14 anys que podran dissenyar  les seves pròpies joies amb diferents materials. Les creacions s’exposaran els dies 5 i 6 de setembre coincidint amb la Festa Major de Sabadell.

L’últim trimestre de l’any el reservarem a recordar la història de Fidel Roca en el camp de la joieria, el disseny i les idees mitjançant dues exposicions: una dedicada a repassar la seva trajectòria (octubre 2014) i una altra centrada en dissenys i peces especials. Aquestes mostres ens permetran presentar-vos la nostra nova imatge, que recull tots els canvis que l’empresa ha experimentat els últims anys i consolidarà el nostre compromís amb tots els nostres clients.

Totes les activitats, per cert, seran a la nostra seu, és a dir, al carrer Escola Industrial 17-19, en ple Centre de Sabadell. Us hi esperem!

0 Comments

Deixa un comentari