UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Quatre dies a Espaijoia 2014

A Fidel Roca La Fàbrica participarem, un any més, a la quarta edició d’Espaijoia, el saló dedicat a la joieria contemporània que reunirà més d’un centenar d’expositors a les Reials Drassanes de Barcelona del 10 al 13 d’octubre de 2014. El saló es desenvolupa en el marc de la Barcelona Jewellery Week, que durant uns dies converteix la capital catalana en la capital mundial del sector.  Es tracta d’un certamen reservat a professionals que, aquest any, podran visitar també creueristes arribats al Port de Barcelona des dels Estats Units i el Canadà.

 

Rellotges Fidel Roca 2

Aquesta presència a Espaijoia ens servirà per presentar la seva nova línia de rellotges de canell de fusta, que es comercialitza des de fa uns mesos.  Com ja us hem explicat, es tracta d’uns rellotges diferents, exclusius, elegants i amb tot el disseny de Fidel Roca La Fàbrica. I, a més, amb moltes possibilitats de personalització. S’elaboren en fusta de noguera, cirerer i maple, amb esfera d’alumini o alumini negre amb o sense marques horàries. Pel que fa a les corretges, incorporen cinc possibilitats: de color vermell, verd, taronja, negra o marró.

Expojoia és un referent europeu dels salons professionals de joieria contemporània. Reflectir el dinamisme d’aquest sector, mostrar el disseny català i posar en valor la tradició artesanal són els tres objectius de la fira, que aquest any ha reforçat la presència de firmes europees i donarà un relleu especial a les escoles de joieria. Es desenvoluparà a la Sala Marquès de Comillas de les Drassanes barcelonines i, a més de l’espai d’exposició, inclourà exhibicions, desfilades i taules rodones.

0 Comments

Deixa un comentari