UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Els Premis Altaveu, uns guardons amb el segell Fidel Roca

Premis Altaveu 2014

Un dels festivals musicals més veterans de Catalunya és el Festival Altaveu, que es fa a Sant Boi del Llobregat i que aquest any ha arribat a la seva 26a edició. En l’actual panorama, en el qual sovintegen les iniciatives d’aquest tipus, l’Altaveu pot presumir de ser un certamen amb molta història que aposta, a més, per allunyar-se de les modes i les tendències i descobrir així intèrprets i bandes, en molts casos internacionals, amb propostes musicals d’un indubtable interès artístic. En el marc de la iniciativa, cada any s’atorguen els Premis Altaveu, que serveixen per reconèixer als artistes, entitats i iniciatives que més han enriquit la música del nostre país durant l’any. Artistes com Albert Pla, Peret, Ojos de Brujo,  Estopa, Lluís Llach, Silvia Pérez, Roger Mas…; programacions com el Festival de Flamenc de Ciutat Vella, el Festival Internacional de Jazz de Terrassa, el Faraday, professionals com la Discogràfica B-Core, Verkami, el Taller de Músics, Heliogàbal, o Albert Salmerón entre d’altres, han estat alguns dels guardonats amb el Premi Altaveu.

Uns guardons que tenen molt a veure amb Fidel Roca perquè s’elaboren a la nostra botiga-taller de Sabadell. Fa gairebé deu anys que l’organització del Festival Altaveu ens va confiar el disseny i la confecció del reconeixement que reben els premiats i que els acredita com a tals. Es tracta d’una vitrina elaborada amb alumini i coure, el disseny de la qual s’ha mantingut pràcticament constant al llarg del temps. Cadascuna incorpora, òbviament, el nom del guanyador.

 

Premis Altaveu 2

Aquest any els afortunats amb els Premis Altaveu han estat Sílvia Perez Cruz i Refree pel treball Granada, el grup Za!, els Anímic, la lletra de Nord del grup Patch, els 40 anys de l’Orquestra Plateria, el grup La Pegatina i el Festival Blues & Ritmes. Els guardons es van lliurar el 4 de setembre com a pròleg del Festival Altaveu, que va tornar a ser un gran èxit amb les actuacions de Mishima, Myles Sanko, Robert Ellis, José Domingo o El Petit de Cal Eril, entre d’altres.

El disseny i confecció de peces de protocol és un dels nostres principals àmbits d’actuació, juntament amb la joieria o la personalització de joies, complements i objectes de decoració. Sempre amb materials nobles, una producció artesanal que defuig de la mecanització excessiva i amb el valor afegit d’un disseny auster, elegant i, sobretot, únic. Són peces que donen una gran rellevància a actes o regals d’empresa, lliurament de guardons o homenatges, entre moltes d’altres ocasions.

0 Comments

Deixa un comentari