UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Els nens són artistes

dibuixos

Quina obvietat, oi? És evident que els nens són artistes! Dibuixen des de la intuïció i la llibertat.

Sense límits.

Trobem obres d’art a les parets dels museus, però, siguem sincers: les que més ens agraden són les que estan enganxades amb imants a la porta de la nevera.

No tenim res en contra dels museus i encara menys en contra de les neveres. Però, si els nens creen art sense límits, s’han de quedar parades només a un lloc?

Doncs no.

Hi havia una vegada un avi, un pare i un fill. No és un conte perquè existeixen de veritat. Són el Fidel Roca, el Marc Roca i l’Oriol Roca.

Un dia, l’Oriol estava malalt i no podia anar a l’escola. Es va quedar al taller fent dibuixos als papers. El seu avi Fidel té l’opinió de que “els dibuixos dels nens són fabulosos” i al seu pare Marc se li acudir una cosa:

I si el dibuix de l’Oriol pogués saltar del paper a un altre lloc?simpatics

El Marc va provar de fer un gravat del dibuix de l’Oriol. La seva obra d’art quedaria impresa en metall. No es podria arrugar ni estripar. Tota una trobada.

Van jugar amb l’alumini, amb els colors, amb relleus. Era emocionant.

Els pares, les àvies, les tietes.. es podrien emocionar com ells. Crearien el seu propi art més enllà de les portes de nevera i de les parets dels museus. Així és com va néixer Creatu.

Qualsevol dibuix pot ser qualsevol cosa a Creatu: una placa, un penjoll, unes arrecades, un punt de llibre, un gerro… Qualsevol cosa!

puntllibrevaries minijo penjoll-flors

Esteu començant a imaginar? No pareu!

Sense límits.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

0 Comments

Deixa un comentari