UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Els moments no es repeteixen

La Kate Winslet és irrepetible. El Hugh Jackman també ho és.

Aquests dos grans actors anuncien rellotges que no són únics malgrat que ells sí ho són. Serà per això que són ells els que els anuncien, oi?

La vida passa i els moments no és repeteixen, però els rellotges DeMARC tampoc. Son tots únics, des del disseny fins la seva creació: peça per peça, acabat per acabat. S’ha d’encaixar tot molt bé, de forma bella i precisa. I qui fa tot això? El Marc López al nostre taller.

inicis fent-rellotge

“Ja portava temps treballant al taller i sempre m’han fascinat els rellotges. Els homes no solem portar moltes joies, però sí rellotges. Els rellotges són una joia que pot portar tothom. Així, vaig començar a dissenyar els rellotges que m’agradarien portar a mi.”

I va néixer la marca DeMARC: “Provo amb materials lleugers i resistents, com la fusta, el cuir, el cotó i la fibra de carboni. Tinc els dissenys al cap, els plasmo a un programa de disseny per gravar i començo el treball manual.”

El Marc segueix creant rellotges amb aquest pensament: “Els faig segons el meu gust. Si també agrada els altres, molt millor!” Són sempre peces molt personals, amb la innovació per davant: “Ara estic pensant en crear dissenys denim i crear coses noves.”

rellotge-posatrellotges-expo

La filosofia és la del taller Fidel Roca: crear peces que ens fascinin, però que qui les porti les faci seves.

Els rellotges DeMARC es poden gravar amb una data, un nom, una frase… completament personalitzada.

“A més”, afegeix el Marc, “es poden escollir el color de les agulles, les fustes… Fins i tot es poden gravar a l’esfera els números fets a mà. Només amb el disseny dels rellotges es poden fer més de 800 combinacions diferents.”

Aquest és l’espai de treball del Marc i els rellotges que hi crea:

lloc-de-treball

Ja ho sabeu: els moments se’n van, però els rellotges es queden. I tots ells poden ser únics.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

0 Comments

Deixa un comentari