UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Exclusiva, segons el Fidel Roca

Aquí i ara, sou els primers en veure aquestes peces noves. Us volem agrair el vostre interès, així que us les mostrarem amb comentaris del Fidel Roca, el seu creador.

Com una pel·lícula amb comentaris del director, però amb vosaltres com a protagonistes perquè, per a qui us penseu que fem tot el que fem?

Fa uns dies vam avançar aquesta (un altre cop, com si fos el tràiler d’una pel·lícula). Es tracta d’una de les peces en fusta i or.

Fidel Roca: “Combina l’or groc amb l’or rosat en equilibri amb la fusta. M’agraden molt aquestes peces. Són algunes de les meves preferides.”

fusta-dos-ors

Aquesta és una primícia, només pels vostres ulls, com totes les que vénen a continuació! Or groc amb fusta, quadrat dins quadrat, similars i diferents.

fusta-raco

Ho veieu? Tot un joc d’equilibri.

Fidel Roca: “La inclinació de la planxa és molt important. S’han de respectar les mides i les distàncies per a que quedi com ha de quedar.”

fusta-inclinada

Crear un collaret quadrat i un anell rectangular comporta no ser quadriculat.

Fidel Roca: “Es dóna per fet que un collaret ha de ser rodó. Per què? M’agrada pensar peces atrevides com aquestes. El collaret és d’or amb òpal i l’anell és de plata.”

collaret-opal
anell-plata-quadrat

Fidel Roca: “Aquesta polsera en plata s’assembla una mica a una molla. La trobo ben divertida.”

polsera-molla

Per últim, una confessió amb aquest anell de plata amb dos brillants que vol tocar el cel.

Fidel Roca: “La majoria de vegades, la peça final acaba sent com el primer disseny que realitzo. Dibuixo molt i creo molts dissenys diferents, però el cert és que així passa. El disseny que creo de la forma més relaxada, prenent el sol o pensant tranquil·lament és el que sol acabar fent-se realitat.”

anell-dos-brillants

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

0 Comments

Deixa un comentari