UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Una bona peça pel Dia del Pare

L’Operació Dia del Pare està en marxa. Objectiu 19 de març. No tenim res en contra de les corbates i els perfums, però us suggerim una nova estratègia de regal: una bona peça pel papa.

A Fidel Roca estem preparats per un dels dies més complicats. Fins i tot els bons “regaladors” es pregunten, angoixats: “què li regalem al pare aquest any?”.

L’estratègia “Una bona peça” comença ara. El millor és que tenim un munt d’elles a la botiga i encara d’altres que vosaltres mateixos podeu crear amb CreaTu. Un quadre, una funda de mòbil o un portallapis? L’important és quant s’emocionarà quan vegi el vostre dibuix immortalitzat per a sempre.

Les operacions importants, com la del Dia del Pare, demanen una sincronització de rellotges. Si porteu a terme altres maniobres rellevants (Operació Excursió, Operació Calçotada, Operació Anem a Explorar en Bici…) el pare podrà sincronitzar el temps amb vosaltres amb un rellotge DeMARC, creats expressament pels bons moments.

I el més difícil encara: els pares que volen estar sempre a l’última. Sembla impossible, però no ho és. Us proposem aquests clauers de plata acabats de sortir del nostre taller. El que té forma de prisma pot portar una inscripció personalitzada, quina podria ser?

Per portar a terme l’Operació Dia del Pare cal estar preparats. A Fidel Roca ja estem llestos. Tàctica: una bona peça. En marxa?

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

0 Comments