UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Sant Valentí: amor per un dia?

Així, ja ha passat Sant Valentí i s’acaben les mostres d’amor? Sí?

Ens hi neguem.

Ens neguem a que la música, els gestos i les paraules d’amor tinguin cabuda només a un dia, quan tota una vida es pot quedar curta.

Ha passat Sant Valentí, ens han inundat amb cors, flors i xocolata. O no, perquè no cal, perquè hi ha més dies. Però els dies s’han d’aprofitar. Més ben dit: tots els moments han de ser viscuts.

Podem tenir moltes opinions davant d’aquestes dates tan assenyalades: ens les prenem com una obligació, un compromís o com a una oportunitat per a dir (amb paraules, gestos, música o el que vulguem) què sentim.

fusta-raco
rellotges-vermells
mobil-creatu-2

I, com que l’amor és il·limitat, tampoc es reclou a un sol dia. No té límits de temps, d’edat, ni d’espai o de forma. No es tracta només de l’amor de parella. Què en podríeu dir, de la família, els fills, els pares, els amics…? Segur que teniu moltes històries d’amor de tot tipus a la vostra vida.

El nostre gest d’amor és diari, a tot el que creem, tot el que dissenyem. És un amor autèntic per a que tingueu la possibilitat de trobar el gest que més s’avingui amb el que voleu demostrar.

Us desitgem molt amor per a tots els dies de Sant Valentí, tots els dies de Sant Jordi i tots, tots els vostres dies.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

0 Comments

Deixa un comentari