UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Nous rellotges de canell de Fidel Roca en fusta

Ens fa molta il·lusió presentar-vos una gran novetat de Fidel Roca: rellotges de canell de fusta! Uns rellotges diferents, exclusius, elegants i amb tot el disseny de Fidel Roca La Fàbrica. I, a més, amb moltes possibilitats d’adaptar-los a les vostres preferències!

De moment, hem creat un model que podeu trobar en tres fustes diferents: noguera, cirerer i maple. També podeu triar una esfera d’alumini o alumini negre i amb o sense ratlles horàries. Pel que fa a les corretges, aquest model inicial incorpora cinc possibilitats, de color vermell, verd, taronja, negra o marró. Naturalment, també podeu triar-ne alguna altra . En definitiva, un munt de possibilitats per tal que pugueu confeccionar el vostre rellotge personal i ideal.

Aquest model serà el primer d’un seguit d’altres rellotges de canell que us anirem donant a conèixer en els propers mesos. Us convidem a passar per la nostra botiga-taller de Sabadell per comprovar la seva bellesa i qualitat.

3 Comments

 1. JOAN BOSCH
  - Respon

  Em caldria saber el preu.

  • Fidel Roca
   - Respon

   Hola Joan. Gràcies pel teu interès! T’avancem que es tracta de peces molt assequibles i estarem encantats de respondre totes les teves qüestions, si cal, per telèfon! Truca’ns al 93 723 70 99 i parlem!

 2. Fidel Roca Blog | Disseny, creació, joies, idees… Fidel Roca participa a Espaijoia 2014
  - Respon

  […] presència a Espaijoia ens servirà per presentar la seva nova línia de rellotges de canell de fusta, que es comercialitza des de fa uns mesos.  Com ja us hem explicat, es tracta d’uns rellotges […]

Deixa un comentari