UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Una exposició amb peces úniques i irrepetibles!

Taller de joies a Fidel Roca

Les peces que van elaborar els participants del taller El laboratori del joier, organitzat en el marc dels actes del cinquantenari de l’Fidel Roca, són les protagonistes de l’exposició que es podrà veure a la nostra botiga-taller de Sabadell aprofitant la Festa Major de la ciutat. Es tracta d’una quarantena de peces realitzades amb cartolines, pedres, fils, petites peces de fusta i d’altres materials creades durant la realització del taller, que vam portar a terme el 14 de juny.

Els participants en l’activitat, desenvolupada conjuntament amb l’escola-taller L’Obrador, van dissenyar arracades, penjolls, agulles de pit i d’altres creacions que es podran veure a les nostres vitrines els dies 5 i 6 de setembre, substituint les peces que ho mostrem habitualment. L’exposició la tindrem oberta el divendres 5 de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 i el dissabte 6, de 10:00 a 13:30h. Si vau participar al taller, un cop exposades les vostres creacions, us les retornarem!

L’exposició obre la segona part dels actes de commemoració del debut del Fidel Roca en el món del disseny i la concepció d’idees, que va portar-lo a transformar la rellotgeria familiar (ubicada inicialment al carrer Gràcia de Sabadell) en un taller de joieria que ha aconseguit un estil propi i característic i ha diversificat la seva activitat al terreny del protocol i dels regals personalitzats. Com ja sabeu, la celebració ha inclòs ja diverses actuacions i tallers familiars i, en els propers mesos, continuarem amb dues exposicions: una sobre la trajectòria de Fidel Roca i una altra que reunirà les peces especials elaborades expressament per a l’ocasió.

Creada el 1964 pel joier Fidel Roca i orientada inicialment als camps de la joieria tradicional i la rellotgeria, actualment a l’empresa ens dedica al disseny i producció de joies, objectes de protocol i objectes de regal i decoració personalitzats. Des de Sabadell, elaborem els nostres propis dissenys a través d’una producció artesanal, amb materials nobles i fugint de la mecanització excessiva, cosa que permet oferir-vos uns productes amb un alt nivell de qualitat, versatilitat i originalitat.

0 Comments

Deixa un comentari