UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Espiem el taller (Primera part)

 

 

calendari-paret

Pugem les escales i tenim la porta al davant. La temptació d’entrar-hi és massa per a nosaltres. Obrim i hi entrem de puntetes. Avui espiem el taller de Fidel Roca.

Què s’hi fa allà? Quina pregunta! Gairebé tot, és evident: les peces de protocol, les de CreaTu, els rellotges DeMARC i, naturalment, les peces originals del Fidel Roca.

Quan la feina és una passió, t’absorbeix. Una imatge val més que mil paraules: mireu les expressions dels que treballen al taller. Estan entre l’embadaliment i la concentració.

 

Per a que una peça sigui una peça, ha de passar per tot un procés. Al taller, dissenyem, pulim, discutim idees, muntem, desmuntem, provem, acabem i tornem a començar. El Paco hi té la mà trencada, en això de soldar, només s’ha de veure.

 

El Fidel viu entre el taller i la botiga, que són dues parts d’un sol element. Sabeu què és el millor de ficar els nassos a un taller? Olorar les aromes a metalls, a fusta; sentir els engranatges en cadència de les màquines, les converses, formar part d’un espai animat, viu.

 

És clar que sabien que els espiàvem! Des del taller, miren a càmera, als ulls dels curiosos. Serà veritat que la del mig és la que mana? La Pipa ben podria ser la Presidenta Honorifica de Fidel Roca.

Però aquesta és només la primera part d’una incursió d’espies al taller. Aviat tindreu la segona.

 

 

 

 

 

 

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

0 Comments