UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Dibuixos a les orelles

Algú recorda quan érem petits i anàvem a l’escola? Al final de cada trimestre o de cada curs, els professors ens donàven tots els treballs en paper i muntàvem àlbums enormes. Allà hi era tota la història del nostre curs: activitats, exercicis, textos i molts, molt dibuixos.

penjoll-artista

Els nostres pares, els nostres avis intentaven guardar aquells totxos de paper com si fossin documents històrics, que ho eran. Però a aquells àlbums se sumaven més i més àlbums. Ocupaven molt d’espai i, senzillament, desapareixien.

On quedaven els nostres textos, les nostres lectures? I, sobre tot, on anaven tots aquells dibuixos que no es tornarien a repetir mai?

El segle XXI ha arribat. Encara no tenim cotxes voladors, però podem penjar-nos dibuixos a les orelles.

arrecades-sirenes
arracades cares arracades-manetes

Emmalaltir de nostàlgia és molt menys romàntic del que els poetes ens han explicat. Nosaltres preferim lluir tresors, però no de brillantors encegadores, sinó tresors que ens calenten el cor com una tassa de xocolata calenta: tresors de veritat. Tresors a les orelles, al coll, als canells.

creatu-polsera

 

penjollcabelllarg
esclava-plata   polsera-flors

 

Des de que unes manetes agafen un llapis amb tota la imaginació del món fins que la seva obra d’art es converteix en unes arracades, un penjoll, una polsera… allà hi som.

Hi som per a les coses importants, per a que els dibuixos no es perdin i ens puguin calentar el cor per sempre.

joies-dibuixos

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

0 Comments

Deixa un comentari