UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Dia de la Mare, cada mare és única

Amoroses, divertides, serioses, artistes, esportistes, pràctiques, sensates, aventureres, sàvies, atípiques, responsables, espontànies, reflexives…

Podríem dir que mares hi ha de molts tipus, però us estaríem mentint i això no va amb nosaltres. Hi ha tants tipus de mares com mares existeixen al món. O és que algú coneix una altra mare igual que la pròpia? Oi que no?

Aviat és el Dia de la Mare: el proper diumenge 7 de maig, tant les que ho esperen com les que no, tindran la seva felicitació i el seu regal.

Si cada mare és única, no podem fer-li un regal que no sigui irrepetible. És lògica pura.

A Fidel Roca ens prenem la paraula “única” molt seriosament. Seguim diem la veritat i és cert que cada peça que creem al nostre taller és diferent. No hi ha una que sigui igual que l’altra. Això és el que passa quan es treballa amb les mans i amb el cor.

Ens encanta crear regals amb els que sigueu protagonistes, en els que vosaltres també hi posseu el cor i les mans. Amb Creatu, qualsevol dels vostres dibuixos, frases, pensaments… por convertir-se en una joia, un quadre, un detall fantàstic que perduri en el temps.

No es pot encertar sempre, però hi ha regals amb els que sempre s’encerta. Sabeu que no us mentim.

Ja us heu preparat pel Dia de la Mare? Nosaltres us ajudem.

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

0 Comments

Deixa un comentari