UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

DeMARC: nova col·lecció

cinciuntombat

La primavera és una estació de canvi, per això és estimada i temuda. Però als bons canvis els abracen i la primavera acaba convertint-se en una excusa per portar-los a terme.

Adeú al gris, hola al color.

Arriba una època de transformació on el que és nou i agradable ens ocupa, feliçment, més temps. Al taller de Fidel Roca ho hem vist venir. Les noves idees ens voletejavan al cap i no podem parar-les, però sí caçar-les i portar-les a terme.

Per començar, el projecte de crear rellotges de molts colors ja era seductor per si mateix, però no vam voler parar aquí. Ens estimem els materials bells, dolços de portar. Aquí en teniu el resultat: nous rellotges creats amb fusta i alumini.

DEMARC-FILA

En aquestes peces, DeMARC combina la lleugeresa i la resistència de l’alumini amb la noblesa de la fusta en uns dissenys diferents, però fidels a la identitat de la marca.

El més important és que estan exclusivament dissenyats per donar bons moments més que per donar l’hora. Estan fets per portar-los còmodament als bons i als mals camins, a casa de la nostra millor amiga, als parcs, a la feina, a les terrasses i a qualsevol altre lloc important. Combinen amb la jaqueta fina, les rialles descontrolades, els diumenges tranquils i les sabates de vestir.

Podeu comprovar totes aquests prestacions a la nostra botiga i a l’aparador especial que hem creat per aquesta nova col·lecció.

Tots els rellotges estaran disponibles  a partir del dia 1 de març.

DeMARC4

 

 

uardar

Guardar

Guardar

0 Comments