UA-102163067-1
Fidel Roca Blog

Veniu a fer la vostra joia per celebrar els 50 Anys de Fidel Roca

2014 05 24 MATÍ BESTIAL 09

Aquest dissabte culminarem la primera part dels actes de celebració dels 50 anys de Fidel Roca en el camp del disseny amb un taller familiar els participants del qual podreu dissenyar les vostres pròpies joies. Es tracta d’El laboratori del joier, una activitat oberta a nois i noies entre 2 i 14 anys que es portarà a terme a partir de les dotze del migdia davant la nostra botiga-taller de Fidel Roca del Centre de Sabadell (c. Escola Industrial 17-19). Si veniu, podreu desenvolupar les vostres creacions amb diferents materials. Les peces realitzades, a més, les podreu veure exposades a casa nostra en una exposició que tindrà lloc durant la Festa Major de Sabadell, és a dir, els propers 5 i 6 de setembre. Com és habitual, aquest taller el portem a terme en col·laboració de l’Escola-Taller L’Obrador. Us hi esperem a tots/es!!

Aquesta convocatòria tancarà la primera tanda d’actes de commemoració del debut de Fidel Roca en el món del disseny i la concepció d’idees, un debut que va portar-lo a transformar la rellotgeria familiar en un taller de joieria que ha aconseguit un estil propi i característic i ha diversificat l’activitat cap al terreny del protocol i dels regals personalitzats. La celebració va començar el mes d’abril amb un espectacle de circ al carrer i va continuar el maig amb un taller de dibuix en el qual van participar una cinquantena de nens i nenes. Després de les vacances d’estiu, continuarem amb dues exposicions: una sobre la trajectòria de Fidel Roca i una altra que reunirà peces especials elaborades expressament per a l’ocasió. Recordeu que en aquest mateix blog podeu consultar tots els actes!

El cinquantenari servirà per presentar la nova imatge de Fidel Roca, reflex de la diversificació que hem ha experimentat. De moment, ja està en marxa CreaTu, la marca que ha substituït Fidel Roca Dibuixos, la divisió de la firma especialitzada en l’elaboració d’objectes personalitzats a partir de dibuixos o epígrafs manuscrits. D’aquesta forma s’ha consolidat i diferenciat la branca de l’activitat que ha experimentat un creixement més destacat els últims anys. En aquest sentit, a més d’un nou logotip, s’ha posat en marxa una nova web, en la qual es donen a conèixer les possibilitats de personalització existents i es facilita l’adquisició dels productes per via electrònica.

Creada el 1964 pel joier Fidel Roca i orientada inicialment als camps de la joieria tradicional i la rellotgeria, actualment ens dediquem al disseny i producció de joies, objectes de protocol i objectes de regal i decoració personalitzats. Des de Sabadell, elaborem els nostres propis dissenys a través d’una producció artesanal, amb materials nobles i fugint de la mecanització excessiva, cosa que ens permet oferir uns productes amb un alt nivell de qualitat, versatilitat i originalitat, convertint-los en dissenys exclusius i/o peces úniques.

0 Comments

Deixa un comentari